Du står inför en spännande tid

Framtiden ligger för dina fötter och möjligheterna är oändliga. Vi vill på bästa sätt hjälpa dig att ta vara på dessa möjligheter genom att erbjuda dig att bli en del av en personlig skola med lång tradition, klar framtidsvision och stark gemenskap.

Vi är en liten skola där du ges möjlighet att få det fokus och stöd du behöver. Hos oss finner du den plattform där du kan utvecklas, uppleva studiero, må bra och knyta nya band i en familjär miljö tillsammans med våra kompetenta lärare och elever.

Vi värnar starkt om utbildning och känner en grundläggande stolthet i att vara en del av din utveckling och är övertygade om att med beslutsamhet, tilltro och de rätta verktygen kan du förverkliga dina mål.

Välkommen till Gymnasieakademin!

Mikael Andersson                                                   Babak Rahimian

Rektor                                                                       Biträdande Rektor

Personuppgifter

För att läsa om hur vi hanterar personuppgifter kan du besöka sidan Behandling av personuppgifter på 1joyeducation.se.